sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

KIP-kotoilua

Eilinen kului kutimen kanssa – miten muutenkaan, kansainvälisenä Knit In Public -päivänä? Neuloin Anun KOTOssa maanmainiossa seurassa ja sain yhden takakappaleen valmiiksi. Syksyllä starttaavan tv-sarjan lavasteet olivat ihanat, inspiroivat.

Hihkumista aiheuttivat myös Auringon ja Kuun miltei valmis, vihreä jakku ja Anun härpätin, neulenuttu ja kuusi sinapinkeltasta lankakerää. Voi hyvää päivää, miksi se väri on jo poistunut Debbie Blissin valikoimista...?

Helteellä neulominen on muuten hikistä mutta mukavaa puuhaa. Vaikka voisi sitä valita langakseen jonkin muun kuin karvaa kylvävän Rowanin Cocoonin... Mutta ei auta, jatkan sinnikkäästi, samalla tavalla kuin skedeilyäni. Kävin taas kurvailemassa pitkin Eiran rantoja. Ja olen ihan yhtä innoissani kuin ensi kerralla. Harmi vain, että kypäräkaupat olivat kiinni. En tohtinut potkia taaperon ensi askeleita kummempia vauhteja kahtia jakautuneen kallon pelossa.

2 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Minulla on jossain vintillä yhden päivän käytetty (kisat v.2006) valkoinen Bellin skate-kypärä, muistaakseni koko on M eli 54-59cm.

http://bit.ly/mGm5zC

Oisko se sellainen jota etsit? Voisin luopua siitä, jos löydän.

Spots kirjoitti...

marko, kiitos kiltistä tarjouksesta. mutta mun on saatava - ylläripylläri – musta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...